Bestellen

Onze bokjes lopen de hele zomer in de wei, en worden in het najaar geslacht. Daarom kunt u de pakketten vanaf Boktober ophalen op diverse locaties. Op het moment is het aantal afhaalpunten beperkt: onze excuses daarvoor! Bij de Hofwebwinkel, Landwinkel de Hooierij en Het Lokaal is een deel van ons assortiment ook los in de (web-)winkel verkrijgbaar. Na uw bestelling krijgt u meer informatie over waar en hoe u uw pakket kunt afhalen. 

Leersum: wekelijks afhalen in overleg met boerin Lisette 

De Bokkenpiloot in Schalkwijk: wekelijks afhalen in overleg met boerin Lydia

Het Lokaal in Amersfoort: wekelijks afhalen bij de winkel


Oude Tonge: afhalen in overleg met boerin Aafke vanaf 6 dec
Ruinerwold: afhalen in overleg met boerin Marieke vanaf 6 dec                                                                    
Westerlee: afhalen in overleg met boer Hielke vanaf 6 dec

Niet bij u in de buurt? Er komen zeer binnenkort nieuwe afhaalpunten bij: houd de website in de gaten!

Bewaren in de diepvries

  • Braadstuk vd bout 500 g
  • Nekfilet 300 g 
  • Racks 300 g
  • Schenkel 400 g
  • Stoofschouder 500 g
  • Spareribs 300 g
  • Koken-met-bok-boekje 
60,00

Bewaren in de diepvries

  • Pulled bock 300 g
  • ​4 bokkenburgers 400 g
  • 4 merguez worstjes 400 g
  • Saté Kambing 160 g
  • Afbakpate 'Madame Pate' 180 g
  • Nekfilet 300 g
  • Koken-met-bok-boekje
60,00

Bewaren in de koelkast

  • 2x droge bokworst 'Brandt en Levie' 150 g 
  • Ragout 'Keuken van Opa' 500 g
  • Stoofpotje met bier 'Keuken van Opa' 500 g
  • 2 luxe geitenkaasjes 200-250 g per stuk
  • 3 bokbiertjes van lokale brouwer
  • Koken-met-bok-boekje

 

60,00

Bewaren in de diepvries

  • 300 gram nekfilet
  • 400 gram schenkels
  • 500 gram stoofvlees
  • 300 gram spareribs
  • Koken-met-bok-boekje
30,00

Bewaren in de diepvries

  • 2 bokkenburgers 200 g
  • 4 merguez worstjes 400 g
  • Pulled bock 300 g
  • ​Afbakpate Madame Pate 180 g
  • Koken-met-bok-boekje
30,00

Bewaren in de koelkast

  • 1 droge bokworst 'Brandt & Levie' 150 g
  • Bokkenragout 'Keuken van Opa' 500 g
  • 2 Luxe geitenkaasje (per stuk 200-250 g)
  • 1 bokbiertje van lokale brouwer 
  • Koken-met-bok-boekje
30,00